Cégünk

Doing Business in Hungary

Hiszünk abban, hogy a jó cég
a jó csapatnál kezdődik.
Büszkék vagyunk
szakértőinkre.

Csak egy dolog állandó: a fejlődés

A 2001-ben alapított RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. eddigi eredményei igazolják az alapítók által vallott értékek időállóságát. Sikereinket azoknak a munkatársainknak a segítségével értük el, akik korábban és jelenleg is azonosulnak a magyar tulajdonosok által vallott értékekkel: kiváló szaktudás, folyamatos tudásfejlesztés, fegyelmezett és szorgalmas munka, precizitás, tisztességes üzleti magatartás, rend és rendszeresség. Ezen értékeknek köszönhető, hogy társaságunk komoly piaci versenyben és válságos időszakokon keresztül is képes volt a szakma és az üzleti élet elismert szereplőjévé válni.

Közös értékeinknek, valamint az ügyfelekkel és munkatársakkal kialakított kölcsönös tiszteletnek köszönhető az, hogy szakértőink hűségesek a társasághoz és hosszú távon házon belül tervezik karrierjüket.

A tudás eszköz és nem öncélúan felhalmozott ismeretek tömege. Fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával hozzásegítsük ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó időben jó döntéseket hozzanak, amelyek üzleti céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbben használható formában és csatornán juttatjuk el.

Számvitel, adótanácsadás, bérszámfejtés és HR-tanácsadás, ezek az RSM Hungary Zrt. alappillérei, ezek mellett könyvvizsgálói társirodánk, az RSM Audit Hungary Zrt. is sokban hozzájárul ahhoz, hogy teljes körű szolgáltatáscsomaggal támogathassuk ügyfeleink pénzügyeit.

Az RSM Hálózat bemutatása

A hálózatot 1964-ben alapították, 1993 január 1-e óta használják az RSM nevet.

  • Az RSM a világ hatodik legnagyobb könyvvizsgáló és adótanácsadó és tanácsadói hálózata
  • Az RSM hálózatának 123 országban van tagja, jelen vagyunk a világ 40 legfontosabb üzleti központjának mindegyikében. 
  • Világszerte több 51 000 szakértőt foglalkoztatunk, hálózatunk több mint  860 irodájában Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában illetve a Csendes-Óceán térségében. 

Társaságunk a több mint 50 éve működő RSM International kizárólagos magyar tagja.

A hálózatról bővebben a www.rsm.global oldalon olvashatnak.


Szakmai blogunk

Naprakész adózási, számviteli, könyvelési, bérszámfejtési szakmai tartalmak.Olvassa el szakmai blogjainkat

RSM International

Az RSM International a világ 6. legnagyobb tanácsadó hálózata, tagjai egymástól független tanácsadó társaságok. RSM nemzetközi hálózata közel 123 országban van jelen több mint 860 irodával, több mint
51 000 munkatárs tartozik a hálózathoz.